0

Πολιτική Επιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ολόκληρη ή μέρος αυτής για οποιονδήποτε λόγο μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε το πακέτο σας μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο τηλ.: 6985853272 ή στο [email protected] ώστε να επιστραφεί σε εμάς.

 

Πολιτική Επιστροφής ΜΗ Ελαττωματικών Προϊόντων:

Μπορείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή ενός προϊόντος έπειτα από ενημέρωση μέσω e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] μέσα σε 14 μέρες από την αγορά των προϊόντων με την εταιρεία ACS Courier που συνεργαζόμαστε.

Για να επιστραφεί ένα προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει αφαιρεθεί καμία από τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), ούτε να έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από την απόδειξη λιανικής πώλησης και να έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επιστροφής. Η οποία συνοδεύεται μέσα στο προϊόν σας.

Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, θα γίνει αλλαγή σε προϊόν.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη με 5,50€ το οποίο θα σας αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής!

Πέρα των 14 ημερών δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές!Πολιτική Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων:

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 2 μέρες από την παραλαβή του. Μας στέλνετε πίσω με ACS Courier το ελαττωματικό προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μόλις το παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε ότι είναι ελαττωματικό, γίνετε εκ νέου αποστολή νέου προϊόντος με δικά μας έξοδα. Αν το προϊόν δεν ήταν ελαττωματικό και λανθασμένα στάλθηκε πίσω σε εμάς για να γίνει νέα αποστολή το κόστος επιβάρυνσης είναι 5,50 ευρώ.


ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή επιστροφές στα σκουλαρίκια.


ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Αυτά τα δικαιώματα και υποχρεώσεις μαζί με τις αυτοδεσμεύσεις της Angelina Fashion σχετικά με την αποστολή, την πολιτική ασφάλειας και άλλες τέτοιες υποχρεώσεις που λαμβάνονται από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν την πλήρη συμφωνία μεταξύ εσάς και της Angelina Fashion.